تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دل ودلدار

دل ودلدار

فرهنگی

معرفي نرم افزار مديريت پروژه MSP

مختصري از نرم افزار MSP

با توجه افزايش تعداد و حجم ساخت‌وسازها و پروژه‌هاي عمراني و همچنين مرتفع‌سازي آن‌ها، نياز به مديريت جامع براي فازبندي پروژه‌ها و نحوه اصولي اجراي آن‌ها احساس مي‌شود و از آنجايي که فردي که به‌عنوان سرپرست کارگاه موظف به اجراي هر بخشي در زمان معين به خود است، اصول اجراي هر پروژه‌اي بر مبناي برنامه‌ريزي از پيش تعيين شده ضروري به نظر مي‌رسد.

آسان بودن کار با نرم ‌افزار MSP، سهولت استفاده از امکانات ويندوز، شباهت و نيز سازگار بودن کامل محيط و نوار ابزارهاي اين نرم افزار با ساير محصولات مايکروسافت، راهنماي برخط (Online) و كامل داخل برنامه، وجود نماهاي متنوع و گزارش گرفتن، امکان تعريف جدول‌هاي جديد و نيز نماها، به‌طورکلي داشتن يک محيط مورد پسند کاربر، اين نرم‌افزار را به نوع قابل توجهي از ساير نرم‌افزارهاي مشابه متمايز کرده است و مي توان MSP را به عنوان يکي از بهترين نرم افزار هاي مديريت پروژه در نظر گرفت.

امکاناتي که اين نرم افزار در اختيار کاربرها قرار مي‌دهد طوري هست که هم در مرحله برنامه ريزي و هم در ساير مراحل از قبيل گزارش‌گيري و نيز کنترل مي‌توان از آن استفاده کرد و نهايتاً به عنوان شناسنامه اي با درنظر گرفتن احجام کار هويت بخش مي‌باشد.

w1_0d4z.png

زير شاخه‌هاي مديريت پروژه

1- مديريت زمان در پروژه

2- مديريت محدوده در پروژه

3- مديريت کيفيت در پروژه

4- مديريت هزينه در پروژه

5- مديريت منابع انساني در پروژه

6- مديريت ريسک در پروژه

 

قابليت هاي نرم افزار MSP

در اين نرم افزار مي‌توان با تعريف زيرمجموعه‌ها که براي هر پروژه اي مجزا مي‌باشد از قابليت بيشتر آن بهره برد. زماني که شما قصد پيگيري و مديريت چند پروژه را به طور همزمان داشته باشيد اين ابزار بسيار مفيد خواهد بود به طوري که کاربر اين امکان را خواهد داشت که حول چندين پروژه گزارشات خود را به صورت همزمان دريافت کرده و اين خود بيانگر اين خواهد بود که در سازمان شما سطح اجرايي بالا خواهد بود.

از ديگر قابليت هاي نرم افزار MSP مي توان به شناخت فعاليتهاي مختلف پروژه از طريق ساختار شکست  (Work Breakdown structure) يا اصطلاحا" WBS اشاره کرد که با توجه به موضوع قرارداد و نوع پروژه تفاوت داشته و در واقع احجام کلي کار به فعاليتهايي در واحد کوچکتر تقسيم خواهد شد.

قابل‌ذکر هست که هدف ما از تعريف WBS در يک پروژه و ايجاد ارتباطات و زمان فعاليت رسيدن به يک شبکه زمان‌بندي است و شبکه زمان‌بندي پروژه شامل ارتباطات و زمان فعاليت‌ها است که در برنامه‌ريزي زمان انجام پروژه به ما کمک مي‌کند.

شبکه زمان‌بندي به ما مي‌گويد چه فعاليت‌هايي با چه تقدم و تأخري بايد نسبت به هم باشند و قبل از شروع فعاليت چه فعاليت‌هايي بايد انجام شوند. در شبکه زمان‌بندي، زمان فعاليت‌ها مشخص شده است و زمان انجام کل پروژه را مي‌توان به کمک شبکه زمان‌بندي پيش‌بيني کرد.

مسيري که طولاني‌ترين زمان را تعيين مي‌کند و به‌اصطلاح مسير بحراني پروژه است در شبکه زمان‌بندي مشخص مي شود.

 يکي ديگر از مواردي که از مزاياي نرم افزار MSP هست نشان دادن ميزان درصد پيشرفت پروژه‌ها مي‌باشد.   

برخي مواقع در حال انجام پروژه‌اي هستيم و برداشتمان اين هست که درصد پيشرفت باتوجه‌به پيشرفت فيزيکي 42 % است ولي در حقيقت نمي‌توان پيشرفت واقعي در پروژه را تخمين زد اما ترکيبي از سه نموداري که در ادامه آورده شده است پيشرفتي از  کل پروژه را به صورت واقعي‌تر براي ما مجسم کرده و کنترل و مديريت پروژه را تسهيل نمايد.

 

 

مشخص کردن زمان معين هريک از فعاليت ها از مهمترين مواردي هست که اهميت استفاده از نرم افزار فوق را نشان مي دهد.

مشخص‌کردن زمان‌بندي و مديريت پروژه‌ها به کمک نرم افزار MSP يكي از مراحل مهم تعريف براي انجام فعاليت ها با کنترل لازم است.

 زمان فعاليت‌ها را مي‌توان به راحتي در منوي Gantt Chart در ستون Duration  وارد کنيم اما نكته مهم رسيدن به يک تخمين مناسب از زمان فعاليت‌ها است.  

تخمين زمان فعاليت‌هاي پروژه باتوجه‌به نوع پروژه و نوع نگرشي که به مديريت اجرايي پروژه خواهيم داشت متفاوت است.

ممکن است شما براي دو فعاليت يكسان در دو پروژه متفاوت زمان هاي متفاوتي را وارد کنيد چون شرايط اجرايي در دو پروژه متفاوت است .

براي اين که بتوان مدت‌زمان فعاليت را تخمين زد از روش‌هاي زير استفاده مي‌کنيم:

- اطلاعات قديمي قبلي، مانند پروژه‌هايي که قبلاً انجام شده.

- از طريق افرادي که قرار است فعاليت را انجام دهند.

- نظر کارشناساني که قبلاً پروژه‌اي شبيه پروژه شما را مديريت کرده اند.

 

شما مي‌توانيد در قسمت Start date روز شروع فعاليت و در قسمت Finish date تاريخ پايان فعاليت را وارد نماييد و در قسمت‌هاي بعدي برنامه‌اي که مي‌خواهيد براي زمان‌بندي پروژه خود داشته باشيد را انجام دهيد و Ok بزنيد.

در نظر داشته باشيد که در ابتدا، ما زمان‌بندي را به‌صورت اتوماتيک و خودکار براي تمامي فعاليت‌ها تعريف کرده بوديم و زمان هر فعاليت را هم خودمان بر اساس اطلاعاتي که در دست داريم وارد نموده و نرم افزار MSP زمان پايان پروژه را به ما نشان خواهد داد اگرچه مي توانيم زمان شروع و پايان را تغيير داده و گزارش مورد نظر را بلافاصله بر اساس داده جديد از نرم افزار MSP بگيريم.

 

گزارش‌گيري  Report

1) گزارش گرفتن به‌صورت نوشتاري

?) گزارش گرفتن به‌صورت تصويري

در گزارش‌گيري نوشتاري مي‌توانيم فعاليت‌هايي که از آنها قصد گزارش‌گيري داريم را ويرايش و جزئيات نمايش اطلاعات مانند فونت، سايز نوشته‌ها و ... را انتخاب نماييم. همچنين مي‌توانيم يک فرمت جديد گزارش‌گيري براي نرم افزار تعريف کنيم مثلاً در آن نام، نحوه نمايش بازه‌هاي زماني ( کل پروژه، سال به سال، ماه به ماه و ...) و تعداد تکرار آن نيز در صورت نياز (مثلاً دو ماه يکبار) برحسب نوع اطلاعاتي که مي‌خواهيم در گزارش باشند قابل تنظيم هستند، تمامي گزارشات کاغذي به‌صورت نوشتاري خواهد بود.

در گزارش‌گيري تصويري در صورت نياز ارائه گزارشات به حالت تصويري و نموداري و به‌صورت ارائه گزارش با فرمت ( اکسل و Visio ) خواهد بود.

گزارش‌گيري بدين ترتيب خواهد بود:

گزارش از فعاليت‌ها

گزارش از منابع

که مي توان بر اساس منابع يا Task مشخص نمود همچنين مي توان بر اساس هزينه، بودجه، و ... نيز گزارش‌گيري نمود و در ادامه به صورت تصويري هم ارائه شده است.

اين برنامه به مدير پروژه اجازه مي‌دهد تا منابع را بر اساس کار تمام‌وقت و يا پاره‌وقت تخصيص دهد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : معرفی,نرم,افزار,مدیریت,پروژه,MSP,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 28 مهر 1400ساعت 11:18 توسط دانا | تعداد بازديد : 78 | |

بهترين نرم ‌افزار فروشگاهي چه ويژگي‌هايي دارد؟

 

بهترين نرم ‌افزار فروشگاهي چه ويژگي‌هايي دارد؟

امروزه با گسترش فناوري اطلاعات و نرم افزارها و همچنين تنوع روش‌هاي فروش فروشگاه‌ها، يکي از دغدغه‌هاي اصلي صاحبان کسب‌و‌کارهاي مختلف و به‌ويژه فروشگاهي، مديريت مناسب منابع مالي و حسابداري است.

در قديم تمام فعاليت‌هاي مرتبط با فروش، اعم از تامين کالا، مديريت انبار و زنجيره تامين، مديريت مالي و مديريت خريداران، توسط دفاتر حسابداري و به‌صورت کاملا دستي انجام مي‌شد و به‌عبارتي حساب دفتري وجود داشت. اما با پيشرفت تکنولوژي، مراحل مختلف از چرخه فروش به مرور با تکنولوژي آميختند و شکل ساده‌تري به خود گرفتند.

يکي از بهترين آورده‌هاي تکنولوژي که در خدمت کسبه، فروشگاه‌هاي بزرگ و خرده‌فروشان است، نرم افزارهاي فروشگاهي است که حسابداري فروشگاهي را به شکل جديدي ارائه مي‌دهد. نرم افزارهاي حسابداري فروشگاهي، به مجموعه نرم افزارهايي گفته مي‌شود که براي انجام محاسبات مالي فروشگاه‌ها کاربرد دارند. اين نرم ‌افزارها ويژگي‌هاي مختلفي دارند که آن‌ها را از ساير نرم‌ افزارهاي حسابداري شرکتي، شخصي و ... متمايز مي‌کند. در ادامه مي‌خواهيم با ويژگي‌ها و عملکرد بهترين نرم افزار فروشگاهي آشنا شويم.

يک نرم ‌افزار فروشگاهي چه ويژگي‌هايي بايد داشته باشد؟

نرم افزار فروشگاهي نوعي از نرم افزار حسابداري براي مديريت درآمد‌، فروش، انبار و ... است. يک نرم افزار فروشگاهي خوب، ويژگي‌هايي دارد که آن را از سايرين متمايز مي‌کند. مهم‌ترين اين ويژگي‌ها عبارتند از:

  1. داشتن ويژگي‌هاي کاربردي
  2. گسترده بودن امکانات مديريتي
  3. رابط کاربري ساده با امکان يادگيري سريع و آسان
  4. متناسب بودن با نوع کسب‌وکار
  5. سرعت بالاي پردازش و اجرا (صدور فاکتور، محاسبات مالي صندوق، گزارش‌گيري و ...)
  6. امکان شخصي‌سازي با توجه به نياز کسب‌وکار و فروشگاه
  7. پشتيباني مناسب در صورت ايجاد مشکل در اجراي نرم افزار

r4_8k13.png

يک نرم‌ افزار فروشگاهي خوب چگونه عمل مي‌کند؟

يک نرم افزار فروشگاهي خوب بايد مشخصاتي که در بالا گفتيم را داشته باشد؛ يعني عملکرد صحيح، در کنار کاربردي بودن و راحتي در کارکرد. نرم افزارهاي فروشگاهي مختلفي وجود دارند که هرکدام همه يا بخشي از مشخصات بالا را دارند، اما در نهايت اين کسب‌وکار است که با توجه به نياز خود، بهترين نرم افزار فروشگاهي را انتخاب مي‌کند.

امروزه با توجه به نوسانات قيمتي بازار، نحوه تامين کالاها و تغيير در چگونگي انجام فرايندهاي مالي و حسابداري فروشگاه‌ها، نياز به يک نرم افزار حسابداري فروشگاهي خوب بيش از پيش حس مي‌شود و حتي فروشگاه‌هاي کوچک نيز به سيستمي يکپارچه براي مديريت فروشگاه خود نياز دارند. نرم افزارهاي حسابداري مانند سپيدار سيستم و دشت، از بهترين گزينه‌هاي موجود در بازار نرم افزارهاي مالي هستند، چراکه بيشترين تناسب را با نياز کسب‌وکارها دارند.

چند سوال اساسي که شما قبل از انتخاب بهترين نرم‌ افزار فروشگاهي براي کسب و کارتان بايد از خود بپرسيد

اگر به دنبال  نرم افزار فروشگاهي براي کسب‌وکار خود هستيد، بهتر است قبل از هر چيز سوالات زير را از خود بپرسيد:

  • چرا به نرم افزار حسابداري نياز داريد؟
  • کدام نوع از نرم افزارهاي حسابداري (شرکتي يا فروشگاهي يا ...) مناسب کسب‌وکار شما است؟
  • چه ويژگي‌هايي از يک نرم افزار فروشگاهي براي شما لازم و مهم است؟
  • تا چه مبلغي مي‌خواهيد هزينه کنيد؟
  • به‌طور متوسط چه تعداد مشتري روزانه، ماهيانه يا ساليانه داريد؟
  • آيا سيستم حسابداري يکپارچه و سازگار با سيستم‌هاي درج قيمت، انبارداري و .. مي‌خواهيد يا تنها يک نرم افزار مديريت مالي؟

اين سوالات به شما کمک مي‌کنند تا در زمان انتخاب از گزينه‌هاي مختلف، ويژگي‌هاي هر نرم افزار را با نيازهاي خود تطبيق دهيد و گزينه‌هاي که بيشترين سازگاري را با نياز شما دارد انتخاب کنيد.

چرا به بهترين نرم ‌افزارهاي فروشگاهي نياز داريم؟

همانطور که پيش‌تر توضيح داديم، عوامل مختلفي وجود دارند که باعث مي‌شوند فروشگاه‌ها، فارغ از اندازه، ميزان فروش، نحوه فروش و ... به نرم افزار فروشگاهي نياز داشته باشند.

عمده اين عوامل عبارتند از:

  • پيشرفت تکنولوژي و ظهور مفهوم فروش آنلاين
  • سختي محاسبات دستي و دفتري
  • تنوع بالاي محصولات در يک دسته‌بندي مشخص (محصولات غذايي، محصولات شيميايي، محصولات سلولزي‌ و ...)
  • نياز به شناخت رفتار مشتري
  • محاسبات مالي پيچيده به ويژه در خرده‌فروشي‌ها
  • لزوم پرداخت ماليات با توجه به درآمد
  • عدم ثبات اقتصادي
  • و ...

بهترين نرم افزار فروشگاهي کدام است؟

حال با توجه به تمام توضيحات بالا مي‌توانيم بگوييم که بهترين نرم افزار حسابداري فروشگاهي کدام است. در بازار امروز، معروف‌ترين نرم افزار فروشگاهي دشت همکاران سيستم است که با توجه به کاربردهاي گسترده و کاربري آسان، محبوب‌ترين نرم افزار فروشگاهي بين کسب‌وکارهاي مختلف است. البته نسخه جامع‌تر اين اين نرم افزار، نرم افزار حسابداري سپيدار است که مي‌تواند براي محاسبات مالي پيچيده‌تر مورد استفاده قرار بگيرد و در ابعاد شرکتي نيز کاربرد دارد.

از ويژگي‌هاي نرم افزار دشت و سپيدار مي‌توانيم به موارد زير اشاره کنيم:

  • تهيه گزارشات مالي
  • صدور فاکتور با فيلتر‌هاي مختلف
  • رابط کاربري آسان
  • سرعت بالا در پردازش محاسبات پيچيده
  • مديريت انبار
  • سازگاري با سيستم‌هاي سخت‌افزاري مختلف
  • پشتيباني قوي در صورت بروز مشکل يا سوال و ..

جمع بندي

اميدوارم از خواندن اين مطلب نکات مهمي را آموخته باشيد. در ضمن با درنظر گرفتن نکات گفته شده مي‌توانيد تصميم هوشمندانه‌تري براي خريد نرم افزار فروشگاهي بگيريد. هرچند که اصناف مختلف داراي اولويت‌هاي متفاوتي هستند اما تمام فروشگاه‌ها براي مديريت مالي يک فروشگاه مالي نيازهاي مشابهي دارند.

منبع: جهان نيوز

 

 

موضوع :
برچسب ها : بهترین,نرم,‌افزار,فروشگاهی,چه,ویژگی‌هایی,دارد؟,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 31 تير 1401ساعت 16:15 توسط دانا | تعداد بازديد : 102 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد