تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دل ودلدار

دل ودلدار

فرهنگی

وب اپليکيشن چيست؟

وب اپليکيشن چيست؟

وب اپليکيشن‌ها با کمک فناوري‌هاي تحت وب ساخته مي‌شود. درست مثل HTML، CSS و جاوا اسکريپت، ولي عملکرد و کاربري آن قابل رقابت با يک اپليکيشن واقعي است. با کمک چند افزونه هوشمند مي‌توان هر وب سايتي را به يک PWA  تبديل کرد. پس ساخت آن بسيار ساده تر و سريعتر از يک اپ واقعي انجام مي‌شود. بعلاوه تمامي ويژگي‌هاي يک اپليکيشن مثل نوتيفيکيشن‌ها، پشتيباني آنلاين و غيره را دارد.

 

بسياري از سايت‌هاي آنلاين در واقع نوعي وب اپليکيشن هستند. براي مثال twitter.com را در نظر بگيريد. با بازديد از اين سايت با کمک گوشي، مي‌توانيد آن را نصب کنيد. بعد از باز کردن آن متوجه مي‌شويد که عملکردي مشابه يک اپليکيشن عادي دارد. در اينجا هيچ پنجره مرورگري وجود ندارد. عملکرد اين  PWA روي گوشي‌هاي آيفون و اندرويد هم مشابه است. اين امر يکي از مزاياي اصلي داشتن وب اپ اختصاصي است.

محبوبيت وب اپ‌ها رو به افزايش است. بسياري از سايت‌هاي بزرگ مثل استارباکس و پينترست، واشنگتون پست و اوبر، از جمله وب اپليکيشن‌هاي پيشرونده هستند.

 

وب اپليکيشن چه فرقي با اپليکيشن عادي دارد؟

اپليکيشن‌هاي عادي که از اپ استور اپل يا پلي استور گوگل دانلود مي‌کنيد، داراي زبان برنامه نويسي خاص و متناسب با سيستم عامل خاصي هستند. براي اپليکيشن‌هاي سيستم iOS از زبان برنامه نويسي Swift و براي اپليکيشن‌هاي اندرويد از Java استفاده مي‌شود. طراحي اپليکيشن براي اين پلتفرم‌ها، نيازمند دانش فني است. البته مسيرهاي ميانبري هم با محدوديت‌هاي خاص خودشان وجود دارند. براي طراحي اپليکيشن مناسب بسترهاي مختلف گوشي‌هاي هوشمند به شناخت فناوري‌هاي مختلف نياز داريد. هيچ راه ساده‌اي براي طراحي يک اپ و انتشار آن در تمامي استورها وجود ندارد.

 

 

 

روشي براي دسترسي به دنياي هر دو سيستم عامل گوشي‌هاي هوشمند وجود دارد. براي مثال مي‌توانيد از وب اپليکيشني استفاده کنيد که روي مرورگر اجرا مي‌شود. هنگامي که آنرا روي گوشي ذخيره کنيد، درست مثل يک اپليکيشن عادي عمل مي‌کند. اين اپ به سخت افزار و نرم افزار گوشي هم دسترسي دارد در حاليکه اين شرايط در مرورگر به دلايل امنيتي فراهم نيست. اگر PWA عملکرد خوبي داشته باشد، کاربر اصلاً متوجه نمي‌شود که به جاي اپليکيشن واقعي در حال کار با وب اپليکيشن است.

البته نواقصي هم وجود دارد. اين فناوري در سيستم iOS بايد روي مرورگر Safari اجرا شود. اپل هنوز به طور کامل از آن حمايت نمي‌کند و دستيابي به تجربه مشابه براي همه در همه جاي دنيا دشوار شده است.

 

وب اپليکيشن چه فوايدي دارد؟

اپليکيشن‌ها، نرخ تعامل با کاربران را افزايش مي‌دهند. از اين رو کسب و کار‌ها به دنبال اپ‌هاي اختصاصي خودشان هستند. کاربراني که اپليکيشني را نصب مي‌کنند؛ از جمله مهم ترين طرفدارانش هستند. احتمال اينکه کاربري اين افراد به فروش يا ثبت اشتراک برسد، بسيار زياد است. قابليت ارسال نوتيفيکيشن‌ها، امکان برقراري تعامل مجدد با کاربران را بسيار ساده کرده است. اپ‌ها تجربه کاربري عالي را به نفع برندها رقم مي‌زنند.

شهرنت شبکه اجتماعي خريد و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهي به وسعت شهر شماست. شهرنت در اپليکيشن شهرنت شما مي توانيد با توليد محتوا و به ازاي لايک و کامنت هاي دريافتي خود درآمد مستقيم ريالي داشته باشيد.

 

در ادامه مزاياي PWA را مرور خواهيم کرد:

  • براي دريافت اپليکيشن نيازي براي مراجعه به اپ استورها وجود ندارد.
  • با دسترسي به فناوري‌هاي متداول وب قادر به توليد وب اپليکيشن‌ها هستيد.
  • طراحي آن‌ها ارزان تر تمام مي‌شود.
  • از آنجا که وب سايت خودتان را به اپ تبديل مي‌کنيد، پس نيازمند حفاظت از کدهاي کمتري هستيد.
  • وب اپليکيشن‌ها بسيار پاسخگو عمل نموده و با صفحه نمايش‌هاي مختلف، سازگار هستند.
  • سريع و سبک هستند.
  • نيازي به پرداخت پول به گوگل و اپل نداريد.
  • اين اپ‌ها برخلاف سايت‌ها به صورت آفلاين هم کار مي‌کنند.
  • وب اپليکيشن‌ها درون نتيجه موتورهاي جستجو هم ظاهر مي‌شوند (موتورهاي جستجو مخاطبان بيشتري نسبت به اپ استورها دارند. البته اگر بخواهيد مي‌توانيد PWA را در اپ استورها هم منتشر کنيد).
  • با کمک نوتيفيکيشن‌ها امکان تعامل مجدد با کاربران برقرار مي‌شود.
  • نصب PWA مي‌تواند نرخ تعامل را افزايش دهد.

 

 

 

با اين وجود هنوز هم اپليکيشن‌هاي متداول گاهي اوقات برنده رقابت مي‌شوند. وب اپليکيشن‌هاي پيشرونده به دسترسي عميق درون سيستم عامل گوشي نياز دارند ولي اپليکيشن‌هاي عادي دسترسي عميق تري دارد. بعلاوه محدوديت‌هاي عملکردي براي PWA‌ها وجود دارد. براي مثال آنها براي ساخت بازيهايي با سطح عملکرد بالا، چندان مناسب نيستند.

با وجود همه اين مسائل باز هم در حين راهبرد پردازي موبايلي به وب اپليکيشن‌ها فکر کنيد. پرسش اصلي که بايد از خودتان بپرسيد، اين است: آيا مخاطبم چنين چيزي را مي‌پسندد؟

 

چه کسب و کارهايي به  PWA نياز دارند؟

آيا همه بايد PWA بسازند و با آن کار کنند؟ خير، قبل از همه بايد کسب و کار و مخاطب هدف را مدنظر قرار دهيد. آيا آنها از اپليکيشن‌ها استفاده مي‌کنند؟ شما بايد نيازهاي مخاطبانتان را بررسي کنيد. از خودتان بپرسيد که چه انتظاري از اين فناوري داريد؟ کاربرانتان ساکن کجا هستند؟ کجا و چگونه از محتواي شما استفاده مي‌کنند؟ آيا دسترسي به اينترنت و سخت افزار مناسب دارند؟ آبا اپليکيشن شما کمکي به عملکرد بهتر آنها مي‌کند؟

در واقع PWA‌ها کاربري ساده‌اي دارند ولي سهولت در کاربري به معناي الزام در استفاده از آنها نيست. اگر مخاطبانتان نيازي به آن ندارند، پس چرا بايد آن را طراحي کنيد؟

 

ملاحظات سئو در مورد وب اپليکيشن‌ها کدامند؟

يک PWA مبتني بر وب است. يعني درون وب متولد شده و براي سهولت در جستجو شدن، همگام با موتورهاي جستجو، توسعه پيدا مي‌کند. البته مي‌توانيد وب اپليکيشن پيشرونده را از روي هر سايت قديمي ‌بسازيد. با اين حال بسياري از کاربران PWA براي توليد PWA‌هاي بسيار پيچيده از جاوا اسکريپت استفاده مي‌کنند. با اينکه موتورهاي جستجو با جاوا اسکريپت سازگار شده‌اند ولي هنوز جاي نگراني وجود دارد.

در حين راه اندازي PWA بايد Java Script در دسترس قرار گيرد. دسترسي به فايل‌ها را براي bot‌ها مسدود نکنيد و مطمئن شويد که لينک‌ها در دسترس هستند. براي بهبود فرايند rendering مي‌توانيد از server-side rendering استفاده کنيد.

تبديل سايت به PWA به معناي تقويت مستقيم سئوي سايت نيست. اين کار را با انجام ندهيد. اگر وب اپليکيشن فوق العاده با تجربه کاربري عالي داريد، پس احتمالاً مي‌توانيد برنده رقابت کاري شويد.

 

 

 

سه عنصر مهم براي طراحي PWA کدامند؟

قبل از تبديل سايت به وب اپليکيشن معتبر به سه عنصر زير نياز داريد:

  • ارتباط امن (HTTPS): وب اپليکيشن‌ها تنها روي ارتباط‌هاي امن کار مي‌کنند. اين امر علاوه بر ملاحظات امنيتي به خاطر جلب اعتماد کاربران هم اهميت دارد.
  • سرويس ورکر ( Service worker): قطعه اي از اسکريپت که در پس زمينه فعاليت مي‌کند. با آن تقاضاهاي شبکه را از نظر PWA وارسي کرده و انجام کارهاي پيچيده تر برايتان ساده مي‌شود.
  • فايل مانيفست (manifest file): اين فايل JSON حاوي اطلاعات نمايش و عملکرد PWA شما است. نام، توضيحات، آيکون‌ها، رنگ‌ها و غيره را در بر مي‌گيرد.

 

نحوه راه اندازي PWA چگونه است؟

منابع زيادي براي کمک به توليد وب اپليکيشن وجود دارند. گوگل در سايت  راهنماي آموزشي جامعي را ارائه نموده است. موزيلا هم اطلاعات زيادي در مورد توليد اپليکيشن‌هاي پيشرونده تحت وب دارد. البته علاوه بر محتواهاي آموزشي موجود، پلاگين‌هاي وردپرس هم امکان توليد PWA از سايت را فراهم مي‌کنند.

 

در نهايت . . .

وب اپليکيشن پيشرونده، افزونه فوق العاده‌اي در کنار ساير ابزارهاي موبايلي کسب و کارتان است. آنها به صورت آفلاين و مشابه اپليکيشن واقعي، سريع عمل مي‌کنند. با آنها تجربه کاربري عالي را براي کاربران رقم زده و به خوبي تعامل برقرار مي‌کنيد. لطفاً نظرات خودتان در مورد PWA را با ما در ميان بگذاريد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : وب,اپلیکیشن,چیست؟,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 25 ارديبهشت 1400ساعت 11:14 توسط دانا | تعداد بازديد : 155 | |

پرچم هاي تبليغاتي يکي از ابزارهاي قدرتمند و ارزان قيمت براي ترويج کسب و کارها

پرچم هاي تبليغاتي يکي از ابزارهاي قدرتمند و ارزان قيمت براي ترويج کسب و کارها

پرچم هاي تبليغاتي يکي از ابزارهاي قدرتمند و ارزان قيمت براي ترويج کسب و کارها هستند. پرچم هاي تبليغاتي مي‌توانند نشانه، نماد، شعار يا هر گونه پيامي را که مربوط به يک برند، شرکت، سازمان يا فعاليت خاص است را به صورت بصري به مخاطبان منتقل کنند. پرچم هاي تبليغاتي معمولا به صورت مستطيل يا مثلث شکل هستند و روي آنها با رنگ‌ها و طرح‌هاي مختلف چاپ مي‌شود. پرچم هاي تبليغاتي را مي‌توان در محل‌هاي مختلف نصب کرد، از جمله روميز، ديوار، سقف، ستون، درخت، بادبان، خودرو و غيره.

پرچم هاي تبليغاتي

پرچم هاي تبليغاتي چندين نقش مهم در کسب و کارها دارند. برخي از اين نقش‌ها عبارتند از:

  • افزايش شناسايي برند: پرچم هاي تبليغاتي باعث مي‌شود که نام و لوگوي برند شما در ذهن مخاطبان حک شود و با آن ارتباط برقرار کنند. پرچم هاي تبليغاتي همچنين باعث مي‌شود که برند شما از رقباي خود متمايز شود و جايگاه خود را در بازار نشان دهد.
  • افزايش جذابيت کسب و کار: پرچم هاي تبليغاتي با استفاده از رنگ‌ها و طرح‌هاي جذاب و خلاقانه مي‌توانند به کسب و کار شما زيبايي و جذابيت ببخشند. پرچم هاي تبليغاتي محيط كار را روحيه بخش و شاد كرده و به كاركنان و مشتريان حس خوبي القا مي كنند.
  • افزايش ديده شدن کسب و کار: پرچم هاي تبليغاتي با نصب در محل‌هاي عمومي يا پر رفت و آمد مي‌توانند تعداد زيادي از افراد را به كسب و كار شما جذب كنند. پرچم هاي تبليغاتي با حركت در باد به راحتي توجه بينندگان را به خود جلب مي كنند و پيام شما را به آنها منتقل مي كنند.
  • افزايش اعتماد به کسب و کار: پرچم هاي تبليغاتي با نشان دادن حرفه‌اي بودن و اهميت دادن به جزئيات مي‌توانند اعتماد مخاطبان به کسب و کار شما را افزايش دهند. پرچم هاي تبليغاتي نشان مي‌دهند که شما به کار خود افتخار مي‌کنيد و از کيفيت محصولات و خدمات خود مطمئن هستيد.

پرچم هاي تبليغاتي در اندازه‌ها، رنگ‌ها، جنس‌ها و قيمت‌هاي مختلف قابل سفارش و چاپ هستند. برخي از انواع رايج پرچم هاي تبليغاتي عبارتند از:

  • پرچم روميزي تبليغاتي: اين نوع پرچم کوچک و قابل حمل است و روي يک پايه چوبي يا فلزي قرار مي‌گيرد. پرچم روميزي تبليغاتي مناسب براي نشان دادن برند در محل کار، نمايشگاه، همايش، جشن و غيره است.
  • پرچم احتزار تبليغاتي: اين نوع پرچم بزرگ و بلند است و روي يک ستون چوبي يا فلزي قرار مي‌گيرد. پرچم احتزار تبليغاتي مناسب براي نشان دادن برند در محل‌هاي عمومي، خيابان، ساحل، پارك و غيره است.
  • پرچم تشريفات تبليغاتي: اين نوع پرچم معمولا با ريشه هاي زيبا و زيرانديش هاي جالب طراحي مي شود. پرچم تشريفات تبليغاتي مناسب براي نشان دادن برند در محل‌هاي رسمي، دولتي، سفارتخانه، موسسه و غيره است.
  • پرچم ساحلي تبليغاتي: اين نوع پرچم با شكل هاي خلاقانه و جذاب طراحي مي شود. پرچم ساحلي تبليغاتي مناسب براي نشان دادن برند در محل‌هاي شاد و فانتزي، ساحل، استخر، كافه، رستوران و غيره است.

سفارش و چاپ پرچم تبليغاتي

براي سفارش و چاپ پرچم تبليغاتي، بايد ابتدا نوع، اندازه، رنگ و جنس پرچم را انتخاب کنيد. سپس لوگو، نام، شعار يا هر پيامي که مي‌خواهيد روي پرچم چاپ شود را طراحي کن

براي طراحي پرچم تبليغاتي شما بايد چند مرحله را طي کنيد. اين مراحل عبارتند از:

  • تعيين هدف و مخاطب پرچم: شما بايد بدانيد که چه پيامي مي‌خواهيد با پرچم خود منتقل کنيد و به چه گروهي از افراد مي‌خواهيد آن را نشان دهيد. اين موارد بر روي انتخاب رنگ، طرح، شکل و متن پرچم تأثير دارند.
  • انتخاب نوع و اندازه پرچم: شما بايد بر اساس نوع فعاليت و محل نصب پرچم، نوع و اندازه مناسب آن را انتخاب کنيد. براي مثال، اگر مي‌خواهيد پرچم خود را در فضاي باز نصب کنيد، بهتر است از پرچم هاي بزرگ و بادباني استفاده کنيد. اگر مي‌خواهيد پرچم خود را در فضاي داخلي نصب کنيد، بهتر است از پرچم هاي کوچک و روميزي استفاده کنيد.
  • انتخاب جنس و رنگ پارچه پرچم: شما بايد بر اساس بودجه، کيفيت و زيبايي، جنس و رنگ مناسب پارچه پرچم خود را انتخاب کنيد. براي مثال، اگر مي‌خواهيد پرچم خود را در فضاي باز نصب کنيد، بهتر است از جنس هاي مقاوم در برابر آب، خورشيد و باد استفاده کنيد. اگر مي‌خواهيد پرچم خود را در فضاي داخلي نصب کنيد، بهتر است از جنس هاي نرم و لطيف استفاده کنيد. همچنين رنگ پارچه بايد با رنگ لوگو و متن هماهنگ باشد و تأثيرات روانشناسي آن را در نظر داشته باشيد.
  • انتخاب لوگو، متن و طرح پرچم: شما بايد لوگو، متن و طرح مناسب براي پرچم خود را طراحي يا از قالب هاي آماده استفاده کنيد. لوگو، متن و طرح بايد با هدف و مخاطب پرچم سازگار باشند و به صورت ساده، خلاقانه و قابل فهم باشند. لوگو، متن و طرح همچنين بايد با ابعاد، شکل و رنگ پارچه همخواني داشته باشند.

براي طراحي پرچم تبليغاتي شما مي توانيد از نرم افزار هاي گرافيكي مانند فيليپسا، كورل دراو، ادوبي فتوشاپ و غيره استفاده كنيد. همچنين مي توانيد از سايت ها و كارگاه هاي اينترنتي كه خدمات طراحي و چاپ پرچم تبليغاتي ارائه مي دهند بهره بگيريد.

 

منبع :  https://mavarayesalamat.ir/advertising-banner/

 

 

موضوع :
برچسب ها : پرچم,های,تبلیغاتی,یکی,از,ابزارهای,قدرتمند,و,ارزان,قیمت,برای,ترویج,کسب,و,کارها,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 9 مرداد 1402ساعت 12:44 توسط دانا | تعداد بازديد : 41 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد